luni, 17 noiembrie 2008

Dragi prieteni, e bine sa fii ginere!

E chiar placut sa fii ginere! Te distrezi in mijlocul prietenilor. Iti dai seama inca o data, desi nu mai era nevoie, cat de minunata e sotia ta. Chiar si kilometri de pupaturi sunt placuti. Toti oamenii iti doresc binele, si vor sa te atinga sa-ti transmita asta. Te uiti in jur si vezi cat de multi prieteni ai. Fara de care nu poti sa-ti imaginezi viata. Gandurile de mutat din tara sau din oras dispar ca prin farmec. Esti beat de fericire si nu mai simti nimic, decat caldura din inima ta, a sotiei tale, si a prietenilor.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Stimate domn, ma intriga aceasta postare in nota total discordanta cu restul blog-ului.

De ce este nevoie sa fii ginere ca sa ”te distrezi in mijlocul prietenilor”? Sau prietenii sotiei nu te-au acceptat fara certificatul de casatorie semnat? Ori ai tai?

De ce este nevoie sa fii ginere ca sa (re)descoperi ”cat de minunata e sotia ta”? Plus ca oricum va fi incantata daca vei (re)descoperi zilnic ce persoana minunata este, asa ca exprimarea ”desi nu mai era nevoie” s-ar putea sa o interpreteze gresit.

De ce este nevoie sa fii ginere ca sa (re)descoperi ”cat de multi prieteni ai”?

”Esti beat de fericire si nu mai simti nimic” .... probabil corect era Esti beat, fericit si nu mai simti nimic cand ati introdus aceasta postare pe blog-ul dumneavoastra! 

In concluzie, lasa dulcigariile patetice de acest gen in afara blogului.

Fara legatura cu cele de mai sus...
CASA DE PIATRA!

semneaza: grupul anti-nora, anti-ginere, pro-mireasa, pro-mire, pro-sotie, pro-sot.